οδηγητρια τιθορεα

οδηγητρια τιθορεα

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Περίλαμπρος εορτασμός της Παναγίας της Οδηγήτριας στην Ιερά Μονή μας.(ΦΩΤΟ)


       Λαμπρή πανήγυρη για τη Θεομητορική Ιερά Μονή μας, της Παναγίας της Οδηγήτριας, που εορτάζει και πανηγυρίζει την Έφορο , Προστάτιδα , Τροφό και Βοηθό πάντων των ευλαβών και παναγιόφιλων πιστών. 

        Οι εόρτιες ακολουθίες της Συνάξεως της Παναγίας της Οδηγητρίας τελέστηκαν με την δέουσα μοναστική τάξη και λαμπρότητα, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ταλαντίου και Λοκρίδος κ.κ. Νεκταρίου του και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής μας , συμπαραστατουμένου υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Φιλοθέου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πενταπόλεως κ.κ. Ραφαήλ.


       Οι πολυπληθείς προσκυνητές κατέκλεισαν από νωρίς την Ιερά Μονή μας , για να προσκυνήσουν την Εφέστιο και Θαυματουργό Θεομητορική εικόνα της Παναγίας μας. 

      Ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τα πλήθη των πιστών που με τάξη και υπομονή παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και ιδιαιτέρως για τη συμμετοχή τους στο μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως. 

        Ευχόμεθα η Κυρία Θεοτόκος η Οδηγήτρια να σκεπάζει, να ευλογεί και να κατευθύνει όλους τους παναγιόφιλους προσκυνητές της Θεομητορικής Μονής Της, εις οδούς σωτηρίας. 

       Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φωτογραφικά στιγμιότυπα.